Een ruime of bus verhuiswagen huren in Heemstede!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Heemstede voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelbus met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jouw klus altijd de juiste bus!

Via deze pagina kun je gemakkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 023-5478578.

Wil je een bestelbus huren, maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Heemstede aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuurformule met meer dan 115 vestigingen in het land en is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 023-5478578.Waar vind je ons? Kom je uit Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Bentveld of Zandvoort? Dan kun je ons makkelijk vinden aan de Achterweg 38, Heemstede (Autobedrijf van Schagen).