Goedkoop een auto of bestelbus huren in Heemstede!

Bij autobedrijf Van Schagen in Heemstede kun je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Bentveld of Zandvoort? Dan ben je bij autoverhuur Autohopper Van Schagen aan het juiste adres.

Via deze pagina kun je gemakkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 023-5478578.

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime stationwagen of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Van Schagen in Heemstede de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelbus (6m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3), wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparante condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren, dan huur je onze bestickerde promo-auto al voor €25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Heemstede?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 6m3 (formaat Renault Trafic) tot 20m3 (verhuiswagen met elektrische laadlift), wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor een korte of lange periode? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren, hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hierover meer informatie? Neem dan even contact op met onze verhuurafdeling. Telefoon: 023-5478578 of mail: info@autovanschagen.nl